На Волині розшукують психічнохворого чоловіка

0
3
На Волині розшукують психічнохворого чоловіка
На Волині розшукують чоловіка, який пішов з дому та не повернувся.

Шукають Олександра Поліщука, 1978 року народження, який має психічні розлади та схильний до бродяжництва, - повідомляє "Радар".

Чоловік зникає вже не вперше.

За оперативною інформацією, Поліщук близько 15-ї години перебував на території автостанції Нововолинська й міг поїхати в невстановленому напрямку.

На вигляд йому 40-50 років, зріст 170-175 см, обличчя прямокутне, волосся русяве, коротко стрижений, міцної статури. На собі мав в’язану шапку сіро-голубого кольору з червоною емблемою збоку, куртку коричнево-зеленого відтінку з матерії, рукави на кнопках, чорні брюки, чорні туфлі в клітинку.

Особливі прикмети: слід від опіку на одній з рук, виражені дефекти мови.

При спілкуванні чоловік здатний повідомити свої дані, прізвище, адресу проживання. На момент зникнення документів, грошей, ювелірних виробів чи мобільного телефону при собі не мав.

Тим, кому відома будь-яка інформаці про місце перебування чоловіка просять повідомити за номерами телефонів: (03344) 3-30-59, 096 34 87 333, 093 31 988 78, 096 154 00 65.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні