Лучанин вийшов погуляти і помер посеред парку

0
2
Лучанин вийшов погуляти і помер посеред парку
Пенсіонер, що проживав у Луцьку в мікрорайоні ДПЗ, вийшов на прогулянку і раптово помер.

Очевидці розповіли, що близько 15.00 чоловік йшов вулицею Грабовського до місцевого парку, раптово присів, а затим втратив свідомість і впав. Перехожі відразу викликали швидку допомогу, повідомляє Інформаційна агенція «Волинські новини».

Після приїзду «швидкої» медики констатували раптову смерть.

На місце події прибули також патрульні поліцейські. Фельдшери та родичі померлого ще понад дві години чекали на слідчо-оперативну групу, яка мала прибути на місце трагедії. Тіло чоловіка накрили плівкою.


Донька померлого розповіла, що її батько двічі переніс інсульт і часто скаржився на самопочуття. І додала, що її горе примножує очікування поліції, яка не поспішала прибути на місце.

"Ми чекаємо вже дві години на слідчих!", - голосила жінка.

Тим часом, патрульний поліцейський розповів, що у місті на цю годину дуже багато подій, а слідчо-оперативна група працює за принципом пріоритету: слідчі поїхали на місце ДТП, що саме трапилася на вулиці Рівненській, в результаті якої перевернувся бус. На щастя, обійшлося без постраждалих.
Теги: смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні