Як Гузь перепливав Біле озеро. ФОТОРЕПОРТАЖ

2
5
Як Гузь перепливав Біле озеро. ФОТОРЕПОРТАЖ
Як нардеп Ігор Гузь вкотре переплив озеро.

Цього разу – із колегою з парламенту, народним депутатом з Рівненщини – Юрієм Вознюком. Попри похмуру погоду та температуру повітря +5 градусів (за Цельсієм) заплив таки відбувся.

«Навіть незалежно від пори року акція, яка взяла початок на Волині, набула популярності і в Рівненській області», - зазначив Ігор Гузь.

Разом із народними депутатами долучилися до перепливання Білого озера депутат міської ради Олександр Курсик та волинський підприємець Вадим Жук.

Двокілометрову дистанцію через озеро Біле подолали за 1 годину та 10 хвилин.

«Ми пливли задля нашого задоволення, для пропаганди здорового способу життя, і будемо намагатися вирішувати питання з інфраструктурою. Скептикам скажу – це нормальний підхід, хобі і нормальне бачення», - зазначив народний депутат.

До слова, народний депутат 7-го жовтня здійснив заплив Великого Згоранського озера разом із Головою Волинської обласної ради.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодец. Самому аж захотелось плаваньем заняться.
Відповісти
Які щасливі мордахи у всіх :)

хочу до вас :)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні