Луцька «Волинь» завершила боротьбу за Кубок України в 1/8 фіналу

1
0
Луцька «Волинь» завершила боротьбу за Кубок України в 1/8 фіналу
Початковий натиск гостей Нафтовик витерпів, хоча волиняни мусить ганити за нереалізацію принаймні пів-моментів тільки самі себе.

Перший тривожний дзвінок пролунав на 14 хвилині, коли Неділько врятував після виходу Геннадія Пасіча віч-на-віч. Але після поперечного пасу Горопевшека на своїй половині поля, Волинь отримала ще один вихід на ворота. Здавалося б, що Неділько знову врятує, але після його сейву м`яч відскочив до Євгена Пасіча і той з другої спроби забив, перекинувши з 35 метрів «парашутом» захист і кіпера Волині – 1:0.

Отримав шанс допомогти піти на перерву за нічийного рахунку Олег Герасимюк, але його штрафний із лінії карного був хоч і точним, але несильним.

У середині другого тайму Волинь отримала ще один гол. Романюка «обікрав» на бровці Геннадій Пасіч, який безкарно змістився у центр і пробив у дальній кут. Сильно і точно – 2:0.

«Волинь» кинулася в атаку. Владислав Шаповал, який знову активно вийшов на заміну, вміло заробив пенальті, який реалізував Мемешев - 2:1. Але часу дотиснути суперника до овертайму вже не залишилося.

Нафтовик-Укрнафта – Волинь – 2:1

Кубок України, 1/8 фіналу

6 жовтня 2016р. 18.00. Охтирка. Стадіон «Нафтовик» 3100 глядачів, температура +3.

Суддя: Анатолій Абдула (Харків)

«НАФТОВИК-УКРНАФТА»: Юрчук, Бояринцев (к), Логінов, Циколія, Зайчук, Передистий, Лозовий(Черній 84), Піднебенной, Є. Пасіч(Войцеховський 90+3), Г. Пасіч(Лапін 90+2), Арвеладзе.

«ВОЛИНЬ»: Неділько, Романюк, Горопевшек, Шабанов, Герасимюк-к (А. Никитюк 75), Мемешев, С. Логінов, Хомченко (Деда 63), Задерецький, Дудік (Шаповал 58), Петров.

Голи: Є. Пасіч (16), Г. Пасіч (67) – Мемешев (85) пен.
Попередження: С. Логінов (35), Дудік (44), Задерецький (56), Романюк (90+5).

Відео голів матчу:

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вказали "Волині" на їх місце иі рівень! :)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні