--> Квіткарі повинні звільнити сквер у центрі Луцька, - Юлія Вусенко | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Квіткарі повинні звільнити сквер у центрі Луцька, - Юлія Вусенко

0
6
Квіткарі повинні звільнити сквер у центрі Луцька, - Юлія Вусенко
У міськраді планують найближчим часом вирішити питання квіткового ринку у центрі Луцька, попри те, що поки немає пропозиції, яка однаково подобалася б і підприємцям, і чиновникам.

Про це стало відомо у середу, 26 жовтня, під час сесії Луцької міської ради.

Секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко розповіла, що до мерії неодноразово звертались лучани, які виступають за перенесення квіткового ринку з центру міста. Також чиновники зустрічались з квіткарями і пропонували знайти спільне рішення проблеми, однак поки це зробити не вдалось.

Зі слів посадовця, торгувати квіткарям у сквері на проспекті Волі міський голова свого часу дозволив тимчасово – на час реконструкції центрального універмагу та будівництва квіткового ринку.

Наразі зведення ринку, на якому зможуть торгувати шість підприємців, завершується. Втім, куди подітись решті, поки ніхто не знає.

«Зараз підприємці нічого не сплачують місту, платять лише за вивіз сміття. При цьому конструктиву і розуміння ми від них досі не чули. Ми отримали від них лише велику кількість критики, бо місць на ринку вже немає. Варіантів від них не було жодних, а наші варіанти їх не влаштовують», - наголосила Юлія Вусенко.

«Але в такому форматі квітковий ринок більше існувати не може, зважаючи на те, що за ним дитяча поліклініка, зрештою це центр міста. Тому питання потрібно вирішити в найкоротші терміни, аби місто отримало ще один сквер», - додала чиновниця.

З її слів, квіткарі не можуть мати переваги над іншими підприємцями, які працюють у місті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні