--> Луцьк: з нового року поблизу візового центру облаштують платну парковку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцьк: з нового року поблизу візового центру облаштують платну парковку

1
-2
Луцьк: з нового року поблизу візового центру облаштують платну парковку
Платну парковку комунальної власності хочуть облаштувати поблизу візового центру, який нещодавно відкрився на вулиці Кривий Вал.

Про це йшлося під час оперативної наради в Луцького міського голови сьогодні, 25 жовтня, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Як зазначив заступник луцького мера Сергій Григоренко, вже на початку 2017 року в Луцьку планують організувати додаткову комунальну парковку поблизу візового центру, який нещодавно «переїхав» на вулицю Кривий Вал.

«Це потрібно для того, аби впорядкувати хаотичну парковку, яка нині є там, та поповнити міський бюджет», – заявив Григоренко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на вулиці Карпенка-Карого облаштували платну парковку з паркоматом за 97 тисяч гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Уточніть , а де ж саме має бути ця парковка розташована? Чи буде там хоча б якийсь туалет? А то ж після кави йдуть у двори справляти потребу. І там має бути паркомат для розрахунку.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні