--> Патрульні Луцька пояснили, чого запізнюються на виклики | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Патрульні Луцька пояснили, чого запізнюються на виклики

2
1
Патрульні Луцька пояснили, чого запізнюються на виклики
У Луцьку не вистачає патрульних екіпажів, аби поліція працювала максимально ефективно – вважає начальник управління Патрульної поліції Луцька Олександр Вовченко.

«Ні для кого не секрет, що зараз ми маємо в Луцьку не ту кількість патрульних автомобілів та патрулів, яку б хотілося, щоб повноцінно забезпечити той порядок в місті, який ми хочемо» - заявив він в інтерв’ю ВолиньPost.

«Місто в середньому обслуговують 7 екіпажів. Я зрозумів за рік роботи, що Волинь і Луцьк досить «гарячі» - багато «гарячих» чоловіків, тому починаються, особливо ввечері, сімейні сварки. Вони забирають дуже багато нашого часу» - запевнив начальник патрульних.

Вовченко зауважив, що «інколи людям здається, що патрульна поліція в місті абсолютно не працює» і пояснив, «чому складається таке враження»:

«У дощову погоду в Луцьку в середньому за день стається 10 ДТП. В короткий проміжок часу може статися 3-4 пригоди в різних точках міста. Під час дощу оформлення ДТП займає більше часу. До того ж складність цих ДТП буває різна, тому це від 40 хвилин до 2 годин. Потрібно всебічно розібратися, виявити, хто насправді порушив Правила дорожнього руху», - пояснив Вовченко.

«В такі моменти 4 екіпажі по 1,5 години мінімум відсутні. В цей момент можуть трапитися 2 сварки в місті - ще 2 екіпажі задіяні. І ось у нас на все місто впродовж 2 годин залишається одна машина чи взагалі немає екіпажів» - розповів поліцейський.
Теги: поліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну да то ж як скоротили кількість міліції шоб копам давати вищу зарплату, шило на мило, ті хочаб якось робили роботу, а ці бачу тільки пяляться на своїх розмальованих напарниць і доганяють що аж бампери в тих нещасних пріусах відривають, скоро всі машини дружно стануть на ремонт і в місті почнеться хаос
Відповісти
а що зробив особисто ти,аби був порядок в місті??? кричати що винуватий хтось-найлегше,а почати з самого себе-майже неможливо..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні