--> Лучанка виграла суд у «Луцькспецкомунтранс», яке «збивало» з неї гроші | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучанка виграла суд у «Луцькспецкомунтранс», яке «збивало» з неї гроші

1
-2
Лучанка виграла суд у «Луцькспецкомунтранс», яке «збивало» з неї гроші
У Луцьку юристи Громадської приймальні УГСПЛ виграли справу проти КП «Луцькспецкомунтранс».

До Громадської приймальні звернулася жінка із проханням допомогти у справі проти комунального підприємства «Луцькспецкомунтранс», яке хоче зобов’язати її платити за нібито замовлені послуги, - повідомляє прес-служба Громадської приймальні УГСПЛ у Луцьку.

Справа проти лучанки Олени (імена змінені) триває ще з 2012 року. Саме тоді суд зобов’язав жінку та ще двох її співмешканців сплатити комунальному підприємству заборгованість у понад тисячу гривень за вивіз відходів та відшкодувати усі судові витрати.

Жінка дізналася, що проти неї порушено провадження, лише після того, коли від її заробітної платні почали відраховувати кошти за нібито надані послуги.

Лучанка заявляла, що не є власницею житлового будинку, не проживає в ньому довгий час і жодних документів із підприємством не підписувала, тому відмовляється платити за ненадані послуги.

Юристи Громадської приймальні підготували для пані Олени позовну заяву до Луцького міськрайонного суду. 17 жовтня цього року юристи отримали ухвалу, згідно з якої суд скасував попереднє рішення від 2012 року і задовольнив позов пані Олени. Ба більше, суд також скасував рішення щодо її співмешканців.

Довідка:

Громадські приймальні безоплатної юридичної допомоги Української Гельсінської спілки з прав людини діють майже по всій території України. У січні 2016 року така приймальня запрацювала в Луцьку.

Основний напрямок роботи приймалень – захист прав людини та основних свобод у відносинах з органами державної влади та місцевого самоврядування. Категорія громадян, які мають першочергове право на отримання консультацій юриста - особи, що опинилися у складних життєвих ситуаціях, у тому числі переселенці та військові АТО.

Окрім надання юридичної допомоги, Громадська приймальня проводить різноманітні просвітницькі заходи й документувати порушення прав людини.

Всі послуги приймальні надаються на безоплатній основі.

Для того, щоб записатися на консультацію до юриста, можна зателефонувати або відвідати приймальню особисто в робочі дні (понеділок – п’ятницю, з 10:00 до 17:00). Контакти юридичної приймальні в Луцьку: вул. Бойка, 1, каб. 101, тел.: +38 (066) 737-5003.


Теги: суд, гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На юриста скільки потратила?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні