--> У Луцьку відкрилося нове кафе | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку відкрилося нове кафе

18
15
У Луцьку відкрилося нове кафе
На 40-кварталі в Луцьку відкрився новий заклад харчування – «Artcafe».

Кафе відкрилося за адресою Конякіна, 17а.

Стиль закладу адміністратори визначають як арт. Інтер’єр облаштований у світлих тонах, стіни і двері оздоблені "під золото". У кафе є багато великих дзеркал.

«Artcafe» пропонує дві кухні: італійську та японську. Тож у меню окрім закусок є паста і суші.

Американо у закладі можна купити за 13 гривень, чай – від 18. Найдешевша піца коштує 50 гривень. А салат «Цезар» пропонують за 39 гривень.

У закладі є три зали, одна основна, і дві віп-зони на 12 і 8 персон. Попри деяке обмеження у площі приміщення, кафе розраховане на загальну кількість 60 гостей.

Поки що заклад працює у тестовому режимі з 10:00 до 23:00.

Адміністрація закладу відмовилася називати ім'я власника, але з власних джерел "Волинь24" дізналося, що це Володимир Матвійчук, приватний підприємець, власник віконної фірми "Віксіс".


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
15

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А для бійців АТО і їх сімей скидка 50% в подяку що вони за їх бізнес життя віддають.
Відповісти
а ніхто тебе не заставляв їхати в Ато! Хто був розумнішим - той не поїхав!!
Відповісти
Ой, розумник відізвався! Ти, козел, краще мовчав би. Через таких придурків всі біди . А власнику - повага, якщо дійсно пропонує такі подарунки бійцям.
Відповісти
Козел ти
Відповісти
А не збагато хочете? Ва платять зарплату і пільги все майже безкоштовно.Чого по контракту претеся,запільги і зарплату.Ми за таку зарплату з голоду подохнем,аби ви і ваші сім були сито нагодовані
Відповісти
А ви, шановна, теж підіть і підпишіть контракт. Хто вам заважає? Будете мати пільги, зарплати та знижки. І з голоду не подохнете. Соромно, що серед нас живуть такі ....
Відповісти
паскудний дешевий інтер’єр
Відповісти
Мені там все дуже сподобалося.Побільше б таких закладів було а то одні пивнухі відкриваються....
Відповісти
Згодна на всі 100 %. Повний несмак! Рагулізм.
Відповісти
Уютненькое с шикарным интерьером кафе .... Мне ооочень понравилось :)
Відповісти
Вкусно,стильно,приятная атмосфера)))кароче в паряде!
Відповісти
Яка ціна з людини якшо робити христини
Відповісти
Дивлячись скільки людей Ви плануєте запросити та орієнтовну суму(загальну)
Відповісти
На жаль не можу нікому рекомендувати Арт кафе, так як замовивши банкет в День народження обіцяли знижку 20%. За 20 хвилин до початку застілля мені Передзвонили і попередили, що знижки не буде, бо ціни у них і так смішні. Я заплатила за 11 чоловік 4200 ГРН. Знижку мені не зробили. І ДЕ ТУТ СМІШНІ ЦІНИ. Для чого роздавати людям брошури про те що на них чекають знижки в День народження,, якщо знижок ніхто не робить..... Я таку суму можна в ресторані гарно посидіти, де є музика і дитяча кімната. На рахунок кухні, то їжа смачна, але подавати гарячі страви почали пізно, коли гості вже майже всі розійшлися, і прийшлось забирати їжу додому. Дуже неприємно, що так відносяться до клієнтів........
Відповісти
Там на акційні пропозиції де піца -50% то знижки -20 на неї не роблять,навіть на дні народження ,але я це розумію бо ніхто на акцію більше знижок не дає
Відповісти
Я піцу не брала взагалі. Знижка мала бути на м'ясні, гарячі страви та салати. Ніхто на акційні товари знижки в них не просив, із чотирьох тисяч які я потратила, хоча б на половину суми дали б знижку.. .
Відповісти
Чи правда що піцца з 50% знижки?????
Відповісти
Святкували дн в чоловіка, мене не попередили що знижка іде саме у день коли він народився!!! І я сама сильно не розпитувала))) незнаю чия вина! День народження святкували через тиждень на 30 людей , знижку мені дали, чим я була приємно вражена))))персонал мені сподобався!!!якщо ви номально будете себе поводити то персонал вам зірку з неба дістане)))))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні