--> Сотні гранат і 5 «кіло» вибухівки: розповіли про вилучену на Волині зброю | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Сотні гранат і 5 «кіло» вибухівки: розповіли про вилучену на Волині зброю

0
4
Сотні гранат і 5 «кіло» вибухівки: розповіли про вилучену на Волині зброю
На Волині за 9 місяців 2016 року знайшли сотні гранат, снаряди, детонатори, декілька сотень набоїв і 10 одиниць незаконної зброї.

Про це повідомив керівник начальника ГУ НП у Волинській області Петро Шпига на нараді з приводу профілактики правопорушень 21 жовтня, - повідомляє Конкурент.

"Із незаконного обігу вилучили 1 автомат, 2 гвинтівки, 7 пістолетів, 1 обріз із мисливської рушниці, саморобні пристрої, перероблені пістолети, 599 гранат, 7 артилерійських снарядів, 7 детонаторів, 11 одиниць холодної зброї, 5534 грами вибухівки і понад 62 тисячі набоїв різного калібру", – прозвітував правоохоронець.

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик висловив занепокоєність щодо величезної кількості незаконної зброї на території області.

"У нас сьогодні в області зброї…напевно, за всю історію незалежності України стільки не було. Сьогодні багато молодих людей носить в кармані гранату, як колись вони носили 5 копійок. Для "розборок", – сказав голова ОДА.

На цій проблемі наголосив також начальник управління СБУ у Волинській області Юрій Фелонюк.

Мовляв, чимало атовців, повертаючись додому, намагаються "прихопити" із собою якомога більше різних припасів.

"Багато хто закопує її в себе на городі. Але частина збуває зброю, передає радикально налаштованим особам", – каже начальник управління СБУ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні