--> «Волинь» vs «Дніпро»: огляд матчу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Волинь» vs «Дніпро»: огляд матчу

0
-16
«Волинь» vs «Дніпро»: огляд матчу
22 жовтня луцька «Волинь» зіграла з дніпровською командою «Дніпро».

Матч відбувся у Луцьку на стадіоні «Авангард», - повідомляє прес-служба ФК «Волинь».

ПЕРЕД ГРОЮ
Не в найоптимальніших складах вийшли на матч "Волинь" і "Дніпро". В обох командах були дискваліфіковані опорні півзахисники. В Дніпра – Руслан Ротань, у Волині – Олександр Чепелюк.

Відзначимо й травми Політила та Польового у гостей. У господарів завершує відновлення Анатолій Діденко.

Не вельми вдалий заспів зробила у суботу погода – увесь день в Луцьку дощило. Але ті, хто прийшов на холодний Авангард, не пошкодував – гра тримала у напрузі до фінального свистка.

ПЕРШИЙ ТАЙМ
Команди не форсували гру, хочу активніше виглядали господарі. Виглядало так, що гру збурить забитий гол і його пощастило забити Волині. Герасимюк на досвід заробив пенальті, проявивши активність у чужих володіннях. З «точки» точним був Редван Мемешев – 1:0.


ДРУГИЙ ТАЙМ
Не схоже було, що "Дніпро" дуже завівся після перерви. Так, був тиск, були флангові атаки, але без стовідсоткових моментів. А на 56 хвилині для "Дніпра" вдруге "грянув грім".

Марчук сильно вибив, першим на мячі був Ляшенко, він скинув на хід вперед Дудіку і Артем не схибив - 2:0!


Дуже активно грала Волинь і після другого забитого голу. Тільки трохи атлетизму та потужності не вистачило Задерецькому та Ляшенку, аби вдарити у контратаках (їх побільшало) сильніше та акцентованіше. Заключні двадцять хвилин взагалі проходили в обопільних атаках, у яких все вирішували характер та жага боротьби.

Приємність від хрестоносців – команда не закрилася навіть після другого забитого голу. Тому третій гол став винагородою за старанність. Часто "Волинь" на останніх хвилинах пропускала, а в цій грі – забила. Петров все зробив для Шаповала, якому залишалося переграти Луніна – 3:0.


ПІДСУМКИ
"Волинь" не перемагала дніпрян із весни 2014 року, хоча в останні роки дуже вдало грала із суперником в останні роки. Перемога ж в 12 турі виглядає цілком переконливою саме по грі. Волинь була більше зосередженішою і мобільнішою за суперника, забивши по голу в кожному таймі. Прикметно, що перший гол створили старожили команди, а другий і третій – молодь, яка встигає "оперитися" і заявити про себе.

ОГЛЯД МАТЧУ

"Волинь" Луцьк – "Дніпро" Дніпро – (1:0)

Ліга Парі-Матч, 12 тур, Луцьк, Авангард

Арбітр: Іванов (Макіївка)

Голи: Мемешев (26, пен.), Дудік (56), Шаповал (86)

Волинь: Марчук – Романюк, Горопевшек, Логінов, Шабанов – Герасимюк, Мемешев (Марушка, 90) – Дудік, Задерецький (Шаповал, 70), Деда (Ляшенко, 46) – Петров.

Дніпро: Лунін - Влад, Адамюк, Кравченко (к), Блізніченко, Вакулко, Бохашвілі (Баланюк, 61), Когут (Назаренко, 70), Андерсон (Кочергін, 61), Сваток, Чеберячко

Попереджені: Петров (68), Шабанов (71), Марушка (90+1) – Когут (58).


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-16

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні