--> Завели кримінал на волинянина, який воює в АТО на боці терористів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Завели кримінал на волинянина, який воює в АТО на боці терористів

0
0
Завели кримінал на волинянина, який воює в АТО на боці терористів
На жителя Волині, який перейшов на бік терористичної організації в АТО, відкрили кримінальне провадження щодо державної зради.

Про це повідомив начальник управління СБУ у Волинській області Юрій Фелонюк на нараді з приводу профілактики правопорушень, - повідомляє "Конкурент".

"У поточному році за матеріалами управління Генеральної прокуратури України відкрито кримінальне провадження за статею 111 Кримінального кодексу України "Державна зрада" і участь в терористичній організації стосовно мешканця Волинської області, який був затриманий в зоні АТО і перейшов на бік ворога. На сьогодні він воює на тій стороні", – зауважив начальник управління СБУ.

Крім того, зі слів Юрія Фелонюка, у Волинській області "розробляють" ще декілька мешканців. Керівник СБУ наголосив на тому, що органам місцевого самоврядування зазвичай відомо про такі факти, тому закликав їх сприяти Службі безпеки України і повідомляти про можливі загрози. Адже від цього, мовляв, залежить збереження держави Україна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні