--> Волинська борчиня здобула перемогу на Всеукраїнському турнірі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинська борчиня здобула перемогу на Всеукраїнському турнірі

0
7
Волинська борчиня здобула перемогу на Всеукраїнському турнірі
Волинська борчиня Юлія Ткач перемогла на другому Всеукраїнському відкритому турнірі з вільної боротьби «Меморіал заслуженого тренера України Володимира Стадніка».

Віддати шану видатному тренеру на турнір прибули не лише досвiдченi вiтчизнянi спортсменки, але й іноземки з Бiлорусі, Азербайджану, Литви та Молдови, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.

Серед спортсменів було чимало титулованих борчинь – переможців та призерів Олімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи, Юнацьких Олімпійських ігор.

Вихованка ковельської школи боротьби Юлія Ткач перемогла у своїй вазі (63 кілограми). У фіналі Юлія здолала Світлану Рижикову зі Львова.

До слова, волинянка перед бразильськими Олімпійськими іграми очолювала світовий рейтинг у своїй ваговій категорії 63 кілограми. А на цьогорічній Олімпіаді в Ріо Ткач припинила виступ на стадії 1/8 фіналу. На початку 2016 Юлія виборола срібло на Чемпіонаті Європи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні