--> Форум-театр: у виставі луцькі студенти показали проблеми доступності | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Форум-театр: у виставі луцькі студенти показали проблеми доступності

0
0
Форум-театр: у виставі луцькі студенти показали проблеми доступності
В рамках соціальної кампанії «Безпечний Луцьк: ґендерний моніторинг центральної частини міста» лучанам показали виставу форум-театру на правову тему.

Захід відбувся у четвер, 20 жовтня, на Театральному майдані.

Актори аматорського театру «Дзеркало» Центру ґендерної освіти Луцького педагогічного коледжу презентували дві короткі вистави про порушення прав людини, приниження гідності та привернули увагу до проблеми доступності у місті.

«Ми, спільно із ґендерним інтерактивним театром Луцького педагогічного коледжу, підготували виставу до Всесвітнього дня гідності, якою також хочемо показати, що оцінка
безпеки у місті не обмежується лише охороною громадського порядку. Зараз це уже набагато ширше поняття», – зазначила координаторка проекту Тетяна Карпів.

Ведуча вистави, викладачка Луцького педагогічного коледжу Ірина Ковальчук каже, що таку форму роботи з аудиторією обрали для того, аби кожен глядач чи кожна глядачка змогли перейнятися тим, про що говорять актори, взяти участь в обговоренні побаченого та запропонувати варіанти вирішення проблемної ситуації.

Також під час заходу присутні могли написати про те, з чим у них асоціюється слово «гідність» та що воно для них означає.

Нагадаємо, учасниці кампанії «Безпечний Луцьк: гендерний моніторинг центральної частини міста» упродовж вересня – жовтня проводили моніторинг, наскільки центр Луцька пристосований для мало мобільних груп населення.

Після завершення кампанії вони планують подати свої пропозиції міському голові Миколі Романюку та відповідальним за реконструкцію для подальшого врахування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні