--> Відтепер у луцькі садочки ходитимуть сільські діти | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відтепер у луцькі садочки ходитимуть сільські діти

1
-1
Відтепер у луцькі садочки ходитимуть сільські діти
Прилуцькі діти дошкільного віку зможуть навчатись у луцьких садочках.

Про це під час засідання постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та законності повідомив перший заступник міського голови Сергій Григоренко, - повідомляє ВолиньPost.

Нагадаємо, що в серпні депутати Луцькради прийняли рішення про співпрацю з селом Прилуцьке, у вересні Прилуцька сільська рада проголосувала за подібний проект рішення і таким чином дала згоду на співпрацю. Нині ж ради напрацьовують напрямки співробітництва.

Один з них – у сфері освіти. Так, Сергій Григоренко пояснив, що з моменту підписання договору про співпрацю діти дошкільного віку зможуть навчатись у луцьких садочках.

«Ми прирівняємо дошкільнят з Прилуцького до луцьких діток, а їхні батьки зможуть ставати в електронну чергу до наших садочків», - заявив заступник міського голови.

Окрім того, Сергій Григоренко розповів про те, що Прилуцька сільська рада просить фінансової допомоги для завершення будівництва дитсадка.

«Наразі вони готують проектно-кошторисну документацію, до кінця року її планують виготовити, а потім ми будемо дивитись, чи зможемо ми їм допомогти», - сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Большинство из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают намного больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает неправдивую информацию, поэтому приходится перебирать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только проверенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/prognoz-pogody/prognoz-pogodi-voseni-2017-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/buxgalterskij-kalendar-na-traven-2017-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/religiyni-svyata/pravoslavni-svyata-u-travni-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/klassifikator-kodiv-ukt-zed-ukra%d1%97ni-2017.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/kalendar-svyat-u-veresni-na-2017-rik-v-ukra%d1%97ni.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні