--> Підпільне кіно: на Світязі жінка викрала мультик | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Підпільне кіно: на Світязі жінка викрала мультик

0
1
Підпільне кіно: на Світязі жінка викрала мультик
Порушення авторських прав обійшлося мешканці села Світязь у понад 40 тисяч гривень.

Підприємливій мешканці села Світязь не вдалося заробити, використовуючи чужу інтелектуальну власність, - повідомляє прес-служба волинської прокуратури.

Влаштувавши у рідному селі кінотеатр, 23-річна жінка улітку цього року незаконно демонструвала у ньому фільми, не маючи дозволу від власника авторських прав.

Відтак представник ТОВ "Бі енд Ейч Класік Філмз", якому належать кінотеатральні права на території України на фільм "Добрий динозавр", звернувся із цього приводу до правоохоронців, зазначивши, що зазнав від таких дій волинянки матеріальної шкоди на понад 42 тисяч гривень.

У ході судового розгляду волинянка відшкодувала правовласникам усю завдану її діями шкоду, відтак представник товариства відмовився від її обвинувачення й суд задовольнив його клопотання про закриття кримінального провадження.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні