--> Перейшов на газ і «влетів» на гроші: лучанин нарікає на криворуких автомайстів з Ковеля | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Перейшов на газ і «влетів» на гроші: лучанин нарікає на криворуких автомайстів з Ковеля

8
2
Перейшов на газ і «влетів» на гроші: лучанин нарікає на криворуких автомайстів з Ковеля
Лучанин поставив на автомобіль газове обладнання, аби зекономити на бензині, але витрачати менше коштів на обслуговування машини не вийшло. До того ж йому тепер часто доводиться їздити у сервіс.

Ігор Макарук розповідає, що ще влітку поставив газове обладнання на Mercedes s350 на підприємстві «Profigas», філія якого працює у Ковелі. Це йому обійшлось у 22 тисячі гривень.

Чоловік сподівався, що таким чином зможе економити на бензині, однак не так сталось, як гадалось.

«Обладнання поставлено неякісно – фільтри, кришки щільно не прилягають, через що в систему потрапляє пил, пісок», - каже обурений автомобіліст.

«До того ж в машини дуже великі витрати газу. Мені обіцяли, що за 100 кілометрів витрачатиметься 11 літрів газу, однак на практиці на такі відстані витрачається більше 20 літрів. А ціна його - 12 гривень за літр. Фактично плачу ті ж гроші, що й за бензин би платив», - наголошує лучанин.



Хоча засновник «Profigas» Володимир Нарушинський запевняє, що вони встановлюють газове обладнання "за найвищою ціною в області". "Ми поставили якісне обладнання і при подальшій перевірці будь-яких його вад не побачили. Ми його перевіряли два рази і автомобіль працював справно – нема до чого придертись", - відхрестився від претензій власник фірми.

А от автомобіліст називє конкретні проблеми роботи авто: «Буває, що й різкий запах газу йде від машини, чого не повинно бути. Також часто використовуються і газ, і бензин одночасно, хоча по ідеї спочатку повинен використовуватись газ, а коли він закінчується, бензин», - додає він.

Ігор Макарук неодноразово звертався до фірми, яка встановлювала обладнання, однак там заявили, що не будуть щось міняти, бо " зробили все на відмінно".

Натомість на інших підприємствах, які надають такі ж послуги, пояснюють, що в автомобіль поставили форсунки (пристрої для розпилювання газу), які не підходять йому. Аби виправити неполадки, потрібно заново перевстановлювати усю систему.

Чоловік підозрює, що причиною неполадок є те, що газове обладнання на машину встановили за один день і взяли за це 22 тисячі гривень, в той час як інші підприємства роблять це щонайменше три дні і вартість такої послуги – від тисячі євро.

Теги: ковель
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щоб економити на паливі потрібно купувати "ОКУ" або "ТАВРІЮ".Людина яка має у власності такий мерседес зазвичай не звертає уваги на вартість пального.
Відповісти
На месі 3,5 хоче 11л газу ? Купи таврію!
Відповісти
Встановив теж газ у цього ділка з Ковел то ледве здихався машини. Шахраї то однозначно.
Відповісти
Я поставив в Боголюбах де митниця була.Їжджу без нарікань розхід на літру вищий від бендзину.
Відповісти
Бо треба Газ на старій медичні допомозі ставити в Сашків. В мене на 2.4 Ат розхід 12. І не смердить)))
Відповісти
Теж робив у цих бариг газ і мучаюсь досі. У мене Мерседес Е шка газом смердить халтура одним словом.
Дорого і дуже не якісно. Не рекомендую.
Відповісти
може на мерс газ поставити. таврія-нова жлобам самоход або кінь та бричка
Відповісти
Витрати бензина +10-20%,в залежності від газового обладнання, такі мають бути витрати.При *умілих руках* можна зробити і меньше,але і їздити потрібно з *головою*. Робилось офіційно-до суду. Халтура вилізе при першій же експертизі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні