У Нововолинську вшосте судитимуть злодія

0
10
У Нововолинську вшосте судитимуть злодія
Ушосте судитимуть мешканця Нововолинська.

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо 40-річного мешканця Нововолинська, - повідомляє прес-служба прокуратури.

Він з 19-річним напарником здійснив цілу низку злочинів: спричинив ДТП, в якій постраждала людина, побив дружину, кілька разів крав, проникав у житло, чинив опір правоохоронцям і побив їх.

Аварія сталася 31 січня у Володимир-Волинському районі – тоді обвинувачений не справився з керуванням, авто перекинулося у кювет. 26-річна пасажирка отримала тілесні середнього ступеня тяжкості.

17 березня зловмисник під час сварки кілька разів ударив в голову свою дружину та штовхнув її на підлогу.

22 березня, підібравши ключ, він проник у квартиру у Нововолинську й викрав ювелірні вироби, чоловічий годинник, металевий сейф, пістолет марки «Форт-12РМ» та гроші. Загальна матеріальна шкода - понад 140 тисяч гривень.

3 квітня зламав пластикове вікно і проник у будинок у Львівській області, звідки викрав гроші та цінності на суму понад 9 тисяч гривень.

Наступного дня у тому ж місті, перебуваючи в автомобілі, відмовилися виконувати вимогу поліції вийти з автомобіля та показати документи.

Зловмисник завів двигун та рушив автомобілем. В результаті правоохоронець опинився на капоті й вдарився у вітрове скло автомобіля.

27 квітня злодій, виламавши ґрати й пошкодивши металопластикове вікно, проник в квартиру у будинку у Нововолинську й викрав ювелірні вироби та харчові продукти на суму понад 3700 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні