Під луцьким ЦУМом знову продаватимуть квіти

1
13
Під луцьким ЦУМом знову продаватимуть квіти
У Луцьку мешканці будинків №3 та 5, що на проспекті Волі просять перенести квітковий ринок.

У черговий раз до представників міської ради звернулися з проханням перенести ринок в інше місце, адже він створює чимало незручностей, знищує зелені насадження, зайняв майданчик, де бавилися діти, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Так, з продавцями квітів зустрілись секретар міської ради Юлія Вусенко, спеціалісти управління розвитку підприємництва та реклами, управління містобудування та архітектури міської ради і муніципальної поліції.

Зокрема Юлія Вусенко пояснила, що у 2012 році на підставі розпорядження міського голови квітковий ринок було тимчасово перенесено на час ведення будівельних робіт.

Минуло чотири роки, було наступне розпорядження міського голови, яке скасовує дію попереднього. Також ще у 2012 році підприємців зобов'язали укласти відповідні договори на прибирання цієї території і вивезення сміття, та вони цього не зробили.

Окрім того, Юлія Вусенко зазначила про те, що скоро продаватимуть квіти біля Центрального універмагу.

“Ми бачимо, що будується пасаж, який буде функціонувати як квітковий ринок біля Центрального універмагу. Це можливість вирішити проблему. Наразі на квітковому ринку є 18 торгових місць, із них шість суб'єктів зареєстровані як підприємці, які можуть здійснювати підприємницьку діяльність.

Це означає, що шестеро людей користується привілейованим становищем через те, що вони свого часу здійснювали підприємницьку діяльність біля приміщення старого універмагу, і їх було тимчасово переміщено у зв'язку з реконструкцією.

Щодо інших продавців квітів, то за чотири роки вони могли знайти нову можливість, щоб на законних підставах здійснювати діяльність.

Надалі стихійного ринку у центрі міста не повинно бути, тим паче, у сквері перед дитячою поліклінікою. Це гарна територія для відпочинку дітей з батьками. Окрім цього, стихійний ринок не відповідає стандартам, які мають бути у центральній частині обласного центру”, - зазначила Юлія Вусенко.

До слова, раніше виконком міської ради пропонував перенести квітковий ринок на перехрестя проспекту Волі та вулиці Чехова, а згодом на вулицю Глушець, що неподалік обласної філармонії.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікава стаття... і цікаво що буде далі ...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні