Волинський АТОшник за вбивство не сяде за ґрати

0
1226
Волинський АТОшник за вбивство не сяде за ґрати
Ковельчанина засудили до 5 років тюрми з трирічним іспитовим терміном через вбивство з необережності.

Трагедія сталась в липні цього року. Тоді учасник АТО йшов вулицею та раптово знепритомнів, а коли прийшов до тями, то зрозумів, що перебуває в невідомій квартирі, - повідомляє "ВолиньPost".

У помешканні побачив компанію чоловіків, які розпивали алкогольні напої, та зрозумів, що зникла його сумка.

Коли ж він почав з’ясовувати, де його речі, то почув, що отримає їх лише за «могорич». Він погодився, пішов у магазин, де придбав спиртне та продукти. Однак, навіть після цього захмелілий господар кватири не хотів повертати викрадену сумку або хоча б документи, які були в ній.

Тоді розлючений боєць почав гамселити п’яного. Він завдав кривднику всього 4 удари, однак вони були настільки сильними, що після бійки чоловіка госпіталізували одразу до реанімаційного відділення Ковельської ЦРЛ.

Через кілька днів постраждалий помер, а проти дебошира відкрили кримінальне провадження.

В суді він повністю визнав свою вину та переконував, що він не хотів смерті постраждалого. Та додав, що всі витрати, пов’язані з його похованням, взяв на себе.

Зауважимо, що в ході судового розгляду справи надійшло кілька заяв від сусідів обвинуваченого та його бойових побратимів, з якими він разом брав участь у бойових діях в зоні АТО. Усі ці люди поручились за підсудного та просили суворо його не карати.

Відтак, Ковельський міськрайонний суд призначив обвинуваченому покарання у виді 5 років позбавлення волі, однак з трирічним іспитовим строком.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні