--> На лімузині в магазин: Волинянин збирає колекцію ретро-автівок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На лімузині в магазин: Волинянин збирає колекцію ретро-автівок

0
-2
На лімузині в магазин: Волинянин збирає колекцію ретро-автівок
Мешканець села Струмівка Луцького району Василь Міндала дуже любить ретро-автомобілі, тому мріє зібрати колекцію таких транспортних засобів.

«Нині можу похвалитися двома елітними ретро-автомобілями: маю королівську машину Toyota Krown та білий лімузин Oldsmobile Cutlass. Якщо говорити про «Тойоту», то це авто направду королівського рівня. Річ у тім, що всі сучасні королі під час одруження на весільні церемонії завжди беруть такі автомобілі. Пояснити це можна надзвичайним комфортом транспортного засобу, великим салоном та всіма потрібними вигодами у ньому, як-от кондиціонер, холодильник, шкіряний салон», – розповів Василь Міндала в інтерв’ю інформаційному агентству Волинські новини».

Любитель ретро-автівок каже, що лучани доволі часто беруть його автомобіль для різноманітних святкових заходів.

«Дехто фотографується на фоні автомобіля, іноді просять посидіти за кермом, яке, до речі, з правого боку. Я не забороняю. Щодо «Тойоти», то кажуть, що така машина була у героїв серіалу «Бригада». А ще на подібному автомобілі їздив свого часу американський король поп-музики Майкл Джексон», – тішиться чоловік.

Крім того, Василь Міндала у своїй колекції має й білий лімузин, салон якого обладнав спеціально для весіль та корпоративів.

«Невмілому водієві, можливо, було би важко на ньому їздити, але я – професіонал, тому особливих труднощів із цим не маю. Звичайно, на дорогах, надто на поворотах, доводиться тримати дистанцію від інших авто, обережно входити у повороти», – зауважив колекціонер.

Шикарний лімузин господар використовує і не в святкових цілях. Каже, буває, що навіть їздить на ньому в магазин: завантажити у таке авто можна багато, адже місця вистачає.

«Авто – це моє життя, адже я багато років працював водієм, начальником гаража на одному з транспортних підприємств Луцька. Щось замовляю, якщо потрібно, а загалом самотужки кручу, рихтую, удосконалюю, доробляю. Люблю цю справу», – розповідає Василь та ділиться секретом: мріє про ексклюзивну автівку радянських часів, якою возили котрогось із партійних босів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні