Студенти привітали найкомунікабельнішого декана Луцька

1
5
Студенти привітали найкомунікабельнішого декана Луцька
Студенти факультету філології та журналістики зняли ролик-привітання до Дня народження Юрія Громика.

У п'ятницю, 14 жовтня, декан факультету філології та журналістики СНУ імені Лесі Українки Юрій Громик святкує свій День народження. Студенти з цієї нагоди вирішили оригінально привітати улюбленого декана.



Студдекан факультету Настя Єргєєва розповіла, що декана студенти дуже люблять і саме тому проявили неабиякий ентузіазм під час створення відео.

"Не секрет, що студенти факультету філології та журналістики люблять свого декана не менше ніж він любить нас. Так склалось, що сьогодні державний вихідний, а не привітати Юрія Васильовича ми не могли, тому відзняли відеоролик, який і став яскравим подарунком в дусі філологів та журналістів. Відео відзняли за 3 перерви, змонтували за ніч, сподіваємося, що вийшло непогано", - додала вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну класно ж) всі студенти люблять Юрія Васильовича, навіть ті, що випустились)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні