На Волині туберкульозна лікарня потребує ремонту

0
-3
На Волині туберкульозна лікарня потребує ремонту
Передбачити кошти на проект реконструкції системи опалення та водопостачання Поворської туберкульозної лікарні, що у Ковельському районі, просили в облраді.

Про це стало відомо під час 8 сесії Волинської обласної ради 12 жовтня, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини.

Депутат Віктор Козак у запиті до голови ОДА та голови облради просив включити в план заходів та фінансування на 2017 рік виготовлення проектно-кошторисної документації на проведення реконструкції системи опалення та водопостачання приміщення Поворської туберкульозної лікарні, яка є об’єктом комунальної власності обласної ради.

Також депутат просив вирішити питання придбання дверей для посиленого інфекційного контролю і професійної пральної машини для закладу в 2016 році.

Депутати підтримали запит.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні