У Луцьку поки без тепла два дитсадки та 30% багатоповерхівок

0
-5
У Луцьку поки без тепла  два дитсадки та 30% багатоповерхівок
Під час подачі тепла в міські мережі сталося декілька аварій. Тож повністю підключити усе місто до тепла на ДКП «Луцьктепло» обіцяють за сьогодні-завтра.

Про це стало відомо під час оперативної наради у Луцького міського голови сьогодні, 12 жовтня, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.

Так, зі слів директора ДКП «Луцьктепло» Валентини Малютіної тільки у 2 дитсадках міста досі не має опалення. Це сталося внаслідок того, що в закладах – старі лічильники, які не приймав «Волиньгаз». Проте вона пообіцяла, що тепло в ДНЗ сьогодні підключать.

Щодо житлових будинків, то опалення вже є у 70% багатоповерхівок. Є й такі, хто наразі відмовився від підключення тепла, очікуючи на підвищення температури повітря. Окрім того, у деяких будинках ще холодні батареї через аварії.

«Є декілька аварійних ситуацій, але за сьогодні-завтра плануємо впоратися», - розповіла Малютіна.

Крім того, директор «Луцьктепла» попросила ОСББ не втручатися в систему теплопостачання. Річ у тім, що по проспекту Відродження аварійна ситуація сталася з вини одного будинку, де самовільно відкрили вентилі, що призвело до зменшення тиску в мережі. Тому підключення будинку до теплопостачання, наголосила вона, має відбуватися за присутності представників «Луцьктепла» та має бути складений відповідний акт.

Нагадаємо, відповідно до розпорядження міського голови, опалювальний сезон у обласному центрі розпочався в понеділок, 10 жовтня. Першочергово до опалення підключаються дитсадки, школи та медичні заклади.

До слова, у Луцьку під час підключення будинків представники ДКП «Луцьктепло» підписують з представниками мешканців, ОСББ або організаціями, які обслуговують будинкові мережі, акти про підключення. Це здійснюють для того, аби плата за тепло нараховувалася з моменту фактичного підключення, а не з початку опалювального сезону.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні