--> Демобілізовують шосту хвилю волинських військових | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Демобілізовують шосту хвилю волинських військових

0
3
Демобілізовують шосту хвилю волинських військових
Першу групу військовослужбовців шостої хвилі у Луцькому прикордонзагоні демобілізували.

11 жовтня, у Луцькому прикордонному загоні звільняють в запас військовослужбовців, призваних за шостою хвилею мобілізації, - повідомляє прес-служба загону.

Рік тому на військову службу у Луцькому прикордонному загоні призвали 182 людини. Усі вони служили в підрозділах охорони кордону в межах Волинської та Рівненської областей. 32 мобілізованих прикордонники відправили на Схід охороняти державний кордон.

На плацу звільнили перших 20 бійців. Привітати їх зібралися персонал управління прикордонного загону та ветерани-прикордонники. Кращих військовослужбовців відзначили грамотами та подяками.

14 офіцерів та 21 військовослужбовець молодшого персоналу, мобілізованих за шостою хвилею, підписали контракт та продовжують служити в своїх підрозділах, а решту військовослужбовців звільнять протягом місяця.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні