Луцькі комунальники хочуть здати на металобрухт сім автомобілів

1
3
Луцькі комунальники хочуть здати на металобрухт сім автомобілів
Луцьке підприємство, яке прибирає вулиці, спише сім автомобілів та причеп.

Про це стало відомо у вівторок, 11 жовтня, під час відвідин депутатами міської ради СКАП «Луцькспецкомунтранс».

Директор комунального підприємства Валерій Кузьмич розповів, що «Луцькспецкомунтранс» планує списати сім автомобілів – п’ять сміттєвозів, один УАЗ, автобус ГАЗ та причеп.

Усі вони виготовлені в минулому столітті і нібито давно вийшли з ладу.

«Це старі, малопродуктивні автомобілі. Серед них немає тих, що виготовлені після 2000-го року. Вони своє відпрацювали ще 10 років назад, тому їх можна лише здати на металобрухт. Добре, якщо забере якесь село автомобіль, але в це мало віриться. Якщо новий сміттєвоз може перевозити 100 кубів сміття, то старі – максимум 15», - наголосив комунальник.



З його слів, комунальне підприємство неодноразово просило дозволити списати автомобілі, однак досі реакції від відповідальних чиновників не було. Обстежити їх погодились лише кілька днів тому.

Тож питання про виведення автомобілів з експлуатації та їх списання винесуть на розгляд наступної сесії Луцької міської ради.

Також на підприємстві розглянуть можливість передати УАЗ І ГАЗ в АТО.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
недавно купували на 4 роки молодший автмобіль за 500 тис. грн. а зараз хочуть посписувати за 10 тис. грн....)))Арифметики ще ті....)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні