--> Район на окраїні Луцька без дороги та громадського транспорту | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Район на окраїні Луцька без дороги та громадського транспорту

1
-5
Район на окраїні Луцька без дороги та громадського транспорту
Жителі вуличного комітету «Гущанський», що на окраїні Луцька, просять покласти асфальт у цьому районі.

Про це стало відомо у понеділок, 10-го жовтня, під час засідання постійної комісії міської ради, - повідомляє "Волинський інформаційний портал".

До депутатів звернувся голова комітету Володимир Маць. Чоловік розповів, що вуличний комітет «Гущанський» – це 3,5 кілометра вулиці, а також понад сто будинків, де живуть люди похилого віку. Утім, ніколи раніше цей район не розглядали як претендента на асфальтне покриття.

Вкрай болюча для жителів і проблема з транспортним сполученням: ні маршруток, ні тролейбусів.

«Раніше кілька місяців були пустили тролейбуси № 8 і 9. Однак це було не довго. І все… А людям і сьогодні треба діставатися до найближчої зупинки, минаючи кілька кілометрів болота», – сказав Маць.

Тож, депутати вирішили внести вуличний комітет «Гущанський» до переліку вулиць, які потребують ремонту. Що ж стосується транспортного забезпечення, то вирішити це питання вкрай важко, оскільки за кількома людьми перевізникам не вигідно заїжджати у віддалений район.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пане Володимир Маць! Нехай наш нинішній губернатор виконає обіцянку. Говорив, що як тільки стане депутатом то зразу буде асфальтне покриття на Гушанській. А ви звернулися до Безпятка (з правильної партії). Зараз під бюджет хтось пропіаритися!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні