Аварія у цетрі Луцька: автівка наїхала на жінку

7
9
Аварія у цетрі Луцька: автівка наїхала на жінку
У Луцьку трапилась аварія на проспекті Волі.

Автомобіль рухався з центру міста та наїхав на жінку, яка переходила дорогу на пішохідному переході поблизу "Сіті парку", - передає власкор "Волинь24".

За попередніми даними, жінка отримала численні забої та струс мозку. Наразі її госпіталізували.

На проспекті Волі у напрямку до "Сіті парку" близько один до одного знаходяться два пішохідні переходи. За словами свідків пригоди, удар від автівки був настільки сильним, що з одного пішохідного переходу жінку відкинуло на інший - приблизно на 8 метрів.

Наразі водія повезли на перевірку до наркодиспансеру.

До слова, пішохідний перехід, на якому й збили жінку, освітлюється погано, тому водій міг не відразу помітити, що жінка переходить дорогу.



Передрук матеріалу заборонений.
Теги: дтп
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тому й хочемо, щоб підтримали петицію про встановлення лежачого поліцейського чи світлофора
Відповісти
Не хочемо... Все місто позаліплювати лежачими поліцейськими - це маразм. Коли в темну пору доби, навіть на переході, людину збиває на дорозі автомобіль - 95% винен той, кого збили. Автомобіль їде з фарами, його видно, його чутно, він їде по якійсь певній передбачуваній траекторії. 5% я лишив на автомобілі з виключеними фарами. Сам неодноразово бачив, коли людина, бачучи пішохідний перехід, включає режим Дункана Маклауда, і думає, що телефон біля вуха слугує додатковим щитом.
Відповісти
Романе,ви давно переглядати правила дорожнього руху? Пішохід завжди правий. Тимпаче жінка була на пішохідному переході. В нас просто водіям не писані правила!
Відповісти
Аліна, а Ви давно їздили на авто восени, в темну пору доби, в дощ та щей по погано освітлюваній дорозі? Я як водій який проїжджав вчора там після аварії скажу , що там нічого не видно... Темно, зустрічний транспорт сліпить, дорога блискотить і водій міг з легкістю не встигнути просто зреагувати! І я не здивуюсь якщо жінка йшла в одязі якогось темного кольору. Так, що швидше всього винен не водій, а влада яка "нихріна" не робить для того щоб там хоча б зробити не якесь, а добре освітлення цієї ділянки! Навіть не дивлячись на вже далеко не першу аварію на цьому шматку дороги.
Відповісти
Правий, але мертвий. Я не апелював до правил в своєму повідомленні. Я апелював до здорового глузду. В правилах теж пише, що пішохід спершу повинен пересвідчитись в безпечності переходу дороги. І правила в нас написані для того, щоб завжди був хтось винен, а не для безпеки руху (трохи перебільшую, але тим не менш). Даних, щоб проаналізувати, описаний в статті інцендент, достатньо не маю. Просто висловив свої спостереження зі свого водійського і пішохідного життя.
Відповісти
вийди під Камаза і потім з гробу доказуй, шо ти права ТПешка
Відповісти
Погода осіння та дощова - це жах. Видимість майже нульова. Пішоходам однозначно треба бути обережнішими, а не бігти зломивши голову, бо тут пішохідний перехід. невже так важко повертіти головою та переконатись що вас побачили??!!! Жінці, що постраждала, швидкого одужання.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні