На Волині розбійник-рецидивіст сяде на 12 років

0
3
На Волині розбійник-рецидивіст сяде на 12 років
Зловмисник, який на Волині нападав на людей похилого віку, відсидить за ґратами 12 років.

В обідню пору 21 вересня 2015 року раніше неодноразово судимий зловмисник у під'їзді житлового будинку на вулиці Ковельській у Володимирі-Волинському напав на 76-річну жінку, ударив її по голові уламком цеглини й забрав сумку з гаманцем та мобільний телефон, заподіявши майнової шкоди на 1144 грн, - повідомляє прес-служба волинської прокуратури.

За два дні по тому – уже поблизу залізничної колії біля вулиці Клима Савура у Володимирі - він напав на 81-річну жінку, так само вдарив її по голові й забрав сумку, гаманець, телефон, пенсійне посвідчення та банківську картку, завдавши шкоди на 1210 грн. Ще 1500 грн він опісля зняв з пенсійної картки потерпілої.

Увечері 25 вересня 2015 року розбійник на вулиці Станіславського у Володимирі-Волинському напав на 49-річного чоловіка, кілька разів вдарив його цеглиною по голові й відібрав мобільний телефон та банківську картку, заподіявши майнової шкоди на суму 1815 грн.

У ході досудового розслідування своєї вини у вчинених злочинах зловмисник не визнав та не розкаявся.

Нововолинський міський суд визнав його винним у вчиненні кримінальних правопорушень та призначив покарання у виді 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Апеляційний же суд Волинської області засудив зловмисника до 12 років позбавлення волі з конфіскацією усього належного йому на праві власності майна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні