Двом підприємствам не дозволили видобувати бурштин на Волині

0
-3
Двом підприємствам не дозволили видобувати бурштин на Волині
Депутати не рекомендували надавати надра у користування ТОВ «Громада села Лісове» і ТОВ «Асоціація міжнародної комерції «Агро+», які хотіли видобувати бурштин на території Волині.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.

Представник ТОВ «Громада села Лісове», яке претендувало на ділянку бурштину «Лісовська», на засідання комісії не з’явився. Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик зазначив, що управління екології ОДА не погодило надання надр у користування, оскільки поруч з вказаною ділянкою знаходяться природо-охоронні зони.

До слова, площа ліцензійної ділянки, на яку претендувало ТОВ, становила 35 кілометрів квадратних.

Не прийшов на засідання і ТОВ «Асоціація міжнародної комерції «Агро+», які претендували на ділянку бурштину «Польська Гора».

Голова профільної комісії та депутат облради Василь Столяр заявив, що підприємство є ледь не «секретним», адже комісія навіть не знає, кого запросити на засідання комісії, аби вислухати пропозиції. Площа ліцензійної ділянки, на яку претендувало ТОВ, становила 286 гектарів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні