--> У Луцьку може запрацювати спрощена система отримання віз до Польщі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку може запрацювати спрощена система отримання віз до Польщі

0
-5
У Луцьку може запрацювати спрощена система отримання віз до Польщі
Нову спрощену систему реєстрації на подачу документів на польську візу запроваджує Посольство Республіки Польща в Україні спільно з оператором пунктів прийому візових анкет VFS Global.

Нововведення вже діє з 3 жовтня у Пункті Прийому Візових Анкет (ППВА) у Києві, йдеться у повідомленні Посольства РП в Україні, - повідомляє Іntermarium.

Як зареєструватись на польську візу


Відтепер той, хто хоче отримати польську візу, повинен звернутися із закордонним паспортом до відділення Банку Ідея або КредоБанку та здійснити переодплату для себе, або ж для чотирьох найближчих членів родини. Під час передоплати в банку заявник отримує унікальний код PTN, який впродовж наступної доби активується через систему реєстрації. Реєстрація дати і часу подачі документів відбувається автоматично.

Призначення дати подачі документів у візовому центрі Польщі


Під час передоплати заявник також вибирає який тип візи хоче отримати і повідомляє про дійсний номер телефону. За цим номером згодом телефонуватиме оператор аби підтвердити дату і час подачі документів на візу до Польщі.

Заявник може погодитись на запропоновану оператором дату і час, або ж зареєструватись на інший день. Оскільки система зв’язку з оператором буде автоматичною, дзвінки надходитимуть лише після оплати відповідних послуг у банку. Заявники, які оплатили рахунок відповідно до попередніх умов, як і раніше матимуть можливість зареєструватись online через сall сenter.

Зміни до процесу реєстрації на візу до Польщі


Після спрощення процесу реєстрації заявники більше не будуть змушені дзвонити в сall сenter чи реєструватися через веб-сайт після здійснення передоплати. Це суттєво скоротить весь процес подачі документів на польську візу. Окрім того, нова система буде невразливою до хакерських атак, а також обмежить діяльність незаконних візових посередників.

Поки що спрощений варіант реєстрації на подачу візових документів до Польщі діятиме лише у ППВА в Києві. Якщо нововведення визнають актуальним і таким, що справді пришвидшує процес реєстрації, то нова система діятиме у візових центрах та консульських установах Польщі у Львові, Луцьку, Харкові, Одесі та ін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні