--> Нема куди гроші діти: у Вололодимирі-Волинському не використали третину виділених бюджетом коштів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Нема куди гроші діти: у Вололодимирі-Волинському не використали третину виділених бюджетом коштів

0
2
Нема куди гроші діти: у Вололодимирі-Волинському не використали третину виділених бюджетом коштів
Про це йшлося під час засідання робочої наради Володимир-Волинської міської ради.

Робочу зустріч організували для того, аби обговорити з керівниками управлінь, відділів, комунальних підприємств та організацій, темпи використання і засвоєння бюджетних коштів, - повідомляє ВолодимирМедіа.

На цю нараду запросили представники підрядних організацій, які є виконавцями багатьох ремонтних та будівельних робіт.

«Гроші вам дали, а ви не встигаєте їх освоїти! Ті, хто працює над бюджетом на наступний рік, обов’язково врахуйте цю «поквапливість» керівників цих установ та організацій. Може їм не треба на наступний рік нічого виділяти, раз не можуть освоїти те, що їм дали», - зазначив міський голова Петро Саганюк.

З його слів, за дев’ять місяців цього року засвоїли лише 69,4% бюджетних коштів.

Всього, з урахуванням змін на 2016 рік було затверджено більше 55 мільйонів гривень, профінансовано вже більше 38 мільйонів, ще не освоєно – більше 17 мільйонів.

Трохи більше мільйона не освоїли дошкільні навчальні установи міста, більше 2 мільйонів – загальноосвітні школи, більше 10 мільйонів – управління ЖКГ і будівництва міськвиконкому, 4 з лишнім мільйони – ЖЕК та більше 5 мільйонів гривень КП «Полігон».

Деякі розпорядники та одержувачі бюджетних коштів говорили, що в них виникали труднощі з підрядчиками та під час користування системою закупівель ProZorro.

Керівники та представники підрядних організацій у свою чергу нарікали на ряд інших проблем, серед яких – брак робочих рук.

На завершення робочої зустрічі вирішили зібрати робочу нараду такого формату ще наприкінці жовтня, аби знову підсумувати обсяг виконаних робіт та засвоєння бюджетних коштів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні