Луцьк: на автостанції хочуть демонтувати кіоски

0
-6
Луцьк: на автостанції хочуть демонтувати кіоски
На Луцькій автостанції № 1 збираються зносити кіоски.

Відповідне рішення 7 жовтня ухвалив виконавчий комітет Луцької міської ради, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Так, на території АС № 1 знесуть: два торгові кіоски, торгову палатку, холодильне обладнання, два кіоски з продажу тютюнових виробів, кіоск «Черемош», кіоск «Насіння», кіоск «Гурман», кіоск «Морозиво», кіоск «Ваш урожай», кіоск «Смачна хвилинка», кіоск з продажу фруктів, кіоск «Солодощі», кіоск «Соломійка», кіоск «Чудопіч», кіоск «Хот-дог. Піца», кіоск «Теремно», кіоск «Волинський пекар», кіоск з продажу пива та квасу, кіоск з продажу пиріжків, кіоск «Свіжий хліб».

У коментарі Волинь24 начальник відділу маркетингу ПАТ "Теремно" Олександра Борук розповіла, що про знесення кіоску їх ще не повідомили. При монтажі споруди з документацією у них все гаразд.

«Поки що ніяких офіційних підтверджень чи звернень ми не отримували . Там абсолютно все гаразд з документами, так що ми й не дуже чекаємо на цей лист», - додала вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні