--> У Ковелі почався опалювальний сезон | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Ковелі почався опалювальний сезон

0
3
У Ковелі почався опалювальний сезон
Об’єкти соціальної сфери Ковеля почали опалювати.

Про це стало відомо під час засідання антикризового енергетичного штабу у Волинській облдержадміністрації 6 жовтня, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Міський голова Ковеля Олег Кіндер розповів, що комунальне господарство готове до зими на 100%.

Учора ж, 5 жовтня, вже почали опалювати пологовий будинок, три садочки та дві школи. Сьогодні, 6 жовтня, запустять 70-80% об’єктів соціальної сфери, а вже до понеділка обіцяють усі 100%.

«Ковелю у цьому плані трохи легше, бо ці соціальні об’єкти у нас опалюються дровами», – сказав Кіндер.

Натомість заборгованість теплопостачальних підприємств міста перед НАК «Нафтогаз» – 1 мільйон 66 тисяч. Проте «Ковельтеплу» не відшкодували різницю в тарифах, пільги та субсидії на 14 мільйонів за минулий рік.

Своєю чергою голова Волинської ОДА Володимир Гунчик звернув увагу на те, що варто використовувати не лише деревину як альтернативний вид палива. На його думку, якщо й використовувати ліс, то лише відходи від виробництва.

«Закликаю керівників звернути увагу на інші види палива – вугілля, торф, лоза, солома. Ліс на Волині не тільки для того, щоб робити пілети», – зауважив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні