На Волині посеред ночі побили та пограбували чоловіка

0
1
На Волині посеред ночі побили та пограбували чоловіка
У Ковелі невідомі роздягли та побили відвідувача нічного клубу.

Близько четвертої години ранку група невідомих побила чоловіка та забрала у нього «Айфон 4», гаманць з кредитними картками на загальну суму 14 тисяч гривень, посвідченням водія, студентським квитком, грошима в сумі 200 гривень, два срібні ланцюжки на руку та шию, срібний хрестик, - повідомляє Kowel.com.ua.

За результатами досудового розслідування стало відомо, що потерпілий відпочивав у Ковелі в нічному клубі «Молоко», вживав алкогольні напої, спілкувався з незнайомими дівчатами, пригощав їх кавою та алкогольними коктейлями, танцював, час від часу виходив на вулицю, де палив цигарки.

Коли розважальний заклад закрився, він вийшов на вулицю, а що відбувалось далі не пам’ятає.

Пригадує, що опинився на території, де були розташовані гаражі чи торгівельні контейнери. Поряд з ним були молоді люди, які вимагали віддати їм мобільний телефон та гаманець з грошима. Оскільки чоловік відмовився це зробити, то невідомі почали його бити ногами та знімати з нього одяг. Потерпілий на деякий час втратив свідомість. Прийшовши до тями, побачив, що залишився лише у футболці та шкарпетках.

Поліція відкрила за цим фактом кримінальне провадження.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні