«Волиньбаскету» дадуть півмільйона з обласного бюджету

0
7
«Волиньбаскету» дадуть півмільйона з обласного бюджету
На сесії Волинської обласної ради розглянуть питання про видачу БК "Волиньбаскет" 471 798 гривень для того, щоб команда дограла свій ювілейний 10-ий сезон та не зникла з "баскетбольної" України.

Про це стало відомо у середу, 5 жовтня, під час засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики, - повідомляє Конкурент.

Представники клубу звернулися до депутатів із проханням підтримати їх у складний момент, наголосивши, що раніше вони фінансувалися коштом покійного Ігоря Єремеєва, який свого часу врятував "Волиньбаскет".

"З ним ми пов'язували своє майбутнє, проте його трагічна смерть призвела до того, що ми зараз без генерального спонсора та без фінансування", – сказано у зверненні.

Керівництво команди просить майже півмільйона, які будуть витрачені на проведення зборів, оплату харчування для команди та витрати пов'язані з виїздними турами.

Депутати проявили ініціативу підтримати "Волиньбаскет", але скептично до цього поставився голова Волинської ОДА Володимир Гунчик, який вважає, що фінансування професійних спортивних клубів не повинно бути з обласного чи державного бюджету.

"Ви бачили, щоб "Манчестер Юнайтед" отримував гроші з казни Великобританії?" – сказав очільник області.

Все ж депутати підтримали виділення коштів баскетбольному клубу у вигляді єдиного траншу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні