Волинський притулок для літніх людей просить мільйон на опалення

1
4
Волинський притулок для літніх людей просить мільйон на опалення
Стаціонарне відділення для постійного проживання людей похилого віку у Лукові, що на Турійщині, просить виділити мільйон гривень для облаштування опалювальної системи.

Про це йшлося під час засідання бюджетної комісії Волиньради 5 жовтня, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Відповідне прохання Турійської районної ради та райдержадміністрації озвучила голова районної ради Ольга Черен.

Вона пригадала, що наразі приміщення головного корпусу Луківської лікарської амбулаторії реконструюють під стаціонарне відділення для постійного проживання.

«Зараз в нас там проживають 22 людини похилого віку, які нікому вже не потрібні. Коли приходить зима, до нас звертаються сільські голови з проханням прихистити таких людей», – висловилася Ольга Черен.

Наразі ж гурійського районного бюджету виділили 835 тисяч гривень. Утім цих коштів замало й реконструкція потребує ще щонайменше 2 мільйони.

«Але просимо хоча б кошти на опалення – 1 мільйон. У нас 15 людей ще зараз на черзі. Треба, аби до початку зими ці старенькі люди мали можливість там жити і нормальних умовах», – сказала голова Турійської районної ради.

Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик запропонував розглянути це питання на наступному засіданні бюджетної комісії при розподілі коштів. На його переконання, ініціативу безперечно варто підтримати.

Зрештою ж, члени депутатської комісії підтримали таку пропозицію Гунчика.
Теги: гроші, ода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ці люди мають майно ,нехай продадуть та доплатять за проживання у притулку. Старенькі переписують все на дітей, а держава має за них платити.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні