--> Судитимуть лучанина, який пропонував хабар патрульним | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Судитимуть лучанина, який пропонував хабар патрульним

0
5
Судитимуть лучанина, який пропонував хабар патрульним
Лучанина судитимуть за спробу відкупитися від патрульної поліції.

Чоловік, 31-го липня, пропонував хабара в сумі 100 доларів США інспекторам патрульної поліції міста Луцька за непритягнення його до відповідальності за порушення Правил дорожнього руху, - повідомляє прес-служба прокуратури області.

Увечері того дня патрульні помітили на перехресті вулиць Львівської та Потебні легковий автомобіль марки "SUBARU", який зупинився на відстані ближче ніж 10 метрів від пішохідного переходу.

Водій не хотів пред'являти патрульним документи, окрім того, він знаходився в стані алкогольного сп'яніння. Тоді чоловік запропонував патрульним 100 доларів США, аби "залагодити" питання.

Проте вирішити питання не вдалося і тепер водія обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення.

У ході досудового розслідування він визнав свою вину, щиро розкаявся та активно сприяв розкриттю злочину, відтак із ним укладено угоду про визнання винуватості, в якій узгоджено міру покарання у виді штрафу у розмірі 590 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (10 030 гривень).

Тепер – слово за судом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні