--> На Волині через діяльність деревообробного підприємства люди хочуть перекрити міжнародну трасу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині через діяльність деревообробного підприємства люди хочуть перекрити міжнародну трасу

0
1
На Волині через діяльність деревообробного підприємства люди хочуть перекрити міжнародну трасу
Ковельчани погрожують перекрити міжнародну трасу Київ-Варшава через діяльність деревообробного підприємства, яке створює незручності мешканцям.

Вони вкрай незадоволені діяльністю такого підприємства, - повідомляє "Про Ковель".

Люди скаржаться на постійний шум і гул від роботи бензопил, пил від тирси, яка зберігається під відкритим небом і яким їм постійно доводиться дихати. А ще – нарікають на дорогу, яка в дощову погоду перетворюється на багнюку, оскільки є грунтовою.

Люди розповідають, що мали непогану автодорогу, однак багатотонні машини, які водять деревину на деревообробне підприємство і звідти вивозять готову продукцію, її зруйнували.

Жителі вулиці Луцької намагалися роками знайти порозуміння з чиновниками і з лісівниками, і навіть оголошували акції протесту – неодноразово перекривали трасу до деревообробного цеху.

Кілька місяців тому також звернулися зі скаргою і до депутата міської ради Ігоря Пініса.

Тоді за ініціативою депутатського корпусу була створена тимчасова контрольна комісія міської ради. Вона упродовж кількох місяців намагалася допомогти заявникам вирішити проблемне питання.

І ось днями керівник комісії через свого заступника по фракції Галину Стасюк у інформаційному листі за своїм підписом представив звіт тимчасової контрольної комісії.

Отож, там йдеться, що на території деревообробного цеху «завершено реконструкцію бункеру для зберігання тирси та проведено будівництво тимчасового приміщення, направленого на зниження шуму від двигунів, що забезпечують роботу витяжок.

Досягнуто домовленості із керівництвом підприємства про заміну бензопил на електропили у найближчий час, що різко знизить рівень шумів, також ведуться переговори про побудову шумоізолюючого паркану».

Місцеві жителі, які вже втомилися терпіти ці знущання над собою, безрезультатно оббивати пороги владних кабінетів, чекати, поки на поступки підуть лісівники, виношують ідею вдатися до більш радикальних кроків і перекрити міжнародну трасу Київ-Варшава в районі вулиці Луцької.

Теги: ковель
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні