«Волиньбаскет» отримав першу перемогу

0
-5
«Волиньбаскет» отримав першу перемогу
Для харківського клубу матч із лучанами став урочистим відкриттям сезону.

Саме тому «політехніки» підійшли до гри в максимальних фізичних кондиціях. Чого не можна сказати про «Волиньбаскет», який першу зустріч Суперліги Парі-Матч провів у п’ятницю в Кременчуці, - повідомляє прес-служба "Волиньбаскету".

Попри те, що опоненти грали один проти одного багато років у Вищій лізі України, двобій почався акуратно. Ніхто не квапив подій, і команди здобували, так би мовити, планові залікові пункти. Але якщо в Харкова закидала вся команда, то Луцьк попервах тягнули новачки Сергій Алфьоров та Артем Чемякін.

Все ж «Волиньбаскет» зберіг лідерство в матчі завдяки фантастичній 10-хвилинці, яку виграв в п’ятнадцять балів – 29:14. Тож на велику перерву команди пішли за рахунку 37:49.

За дві хвилини до сирени відставання трималося на рівні 11 очок – 65:76. Але тут лучани сфолили на Арабаджи при виконанні ним триочкового, і той був точним – 68:76.

Проте це був останній успіх «Політехніка», а два реалізовані штрафні Чемякіним встановили остаточні 68:78. Є перша перемога БК «Волиньбаскет».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні