П’яні мордобої, п’яні очевидці: весела ніч під «Старою Підковою» у Луцьку

2
9
П’яні мордобої, п’яні очевидці: весела ніч під «Старою Підковою»  у Луцьку
Щонайменше двічі під нічним клубом «Стара Підкова» у Луцьку в ніч з п’ятниці на суботу 1 жовтня нетверезі молодики зчеплювалися у бійці.

Коли працівники поліції втихомирювали одну компанію, за рогом «Підкови» стали мірятися силами учасники ще однієї групи, які «вийшли покурити». Довелося патрульним викликати підмогу, інформує власкор «Волинь24».

Під’їхала група Самооборони. Частина забіяк розбіглася – лишилося троє, які продовжували шарпатися, лаятися і кричати. Але самооборонівцям не довелося їх розбороняти: підігріті алкоголем, вони настільки непевно стояли на ногах, що в якийсь момент усі троє повалилися на землю.

Під’їхав ще один екіпаж патрульної поліції, на чоловіків надягли кайданки – повезли спочатку на перевірку у наркодиспансер, потім – у міськвідділ.

Одного з учасників бійки, зрештою, відпустили. Той виявився неповнолітнім 17-річним хлопчаком і у бійці був, скоріше, жертвою.
На двох інших склали протокол за вчинення хуліганських дій.

Утім, подробиці пригоди, зокрема причина, через яку зав’язалася бійка, так і лишилися таємницю: і учасники інциденту, і всі його очевидці були настільки п’яні, що не змогли пояснити, з чого усе почалося.


Передрук матеріалу заборонений
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому неповнолітній ходить ночами по ригаловка? Чи батьки будуть оштрафовані?
Відповісти
у тому районі це звичайна розвага
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні