У Луцьку скинули голову ОСББ

0
2
У Луцьку скинули голову ОСББ
У Луцьку на вулиці Володимирській, 108 у квартирах верхнього поверху мокрі стіни та стелі. Жителі скаржаться на екс-голову ОСББ Георгія Давидюка та фірму-підрядника.

У серпні мешканці багатоповерхівки вирішили перекрити дах будинку, який уже вийшов із ладу та потребував ремонту, - повідомляє "Волинське Агентство Розслідувань".

За їхніми словами, спочатку усе йшло добре – і робітників найняли, і фірму, яка поставлятиме будматеріали. Але згодом почали помічати «халяву» в роботі – не добре закрили плівкою дах, привезли не такі дошки. Мешканці взялися перевіряти документацію, де знайшли багато неточностей. Вони вважають, що голова ОСББ через підставних осіб та підприємства реалізовував кошти і освоював їх «у свою кишеню».

Зокрема жителі звернулися до декількох інших підприємств, які запевнили, що ціни в проектах взяті «просто з неба».

Через можливе шахрайство із коштами мешканці будинку зняли з посади голови ОСББ Георгія Давидюка. Також написали заяву у поліцію з відповідними скаргами і чекають відповіді від правоохоронців.

Пізніше ж виявилося, що через неякісне виконання робіт верхні поверхи будинку затоплює після дощу. У людей на стіні плями від води та «грибок» від вологості. Жителі бідкаються, що ніхто кошти за ремонт їм не поверне і бояться дощових періодів, адже дах будинку так і лишається перекритим аби-як.

Плівка, якої вкривали крівлю, в багатьох місцях подерта та не зафіксована. На даху протяг, а у складках плівки збирається вода.

Вже своїми силами мешканці перекривають дах плівкою, бо не мають можливості чекати поки їм повернуть кошти за неякісно виконані роботи.

До слова, жителі Володимирської обіцяють не залишити цю ситуацію, і мають намір повернути назад кошти на перекриття даху на покарати винних.

Теги: осбб
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні