Луцька гімназія №21 відсвяткувала 30-річчя. ФОТО

0
16
Луцька гімназія №21 відсвяткувала 30-річчя. ФОТО
У луцькій гімназії №21 відбулося святкування 30-річного ювілею роботи.

«Наказ про створення 21-ої загальноосвітньої школи Луцька було видано 15 травня 1986 року. Наказом №1 мене призначили директором цього навчального закладу. Майже 60% першого педагогічного колективу працює до сьогоднішнього дня», – розповів директор гімназії Олег Ковальчук.

«Навчальний заклад доволі молодий – 30 років. Проте якщо глянути на здобутки, за цей час їх було немало. Звичайна школа стала гімназією, і сьогодні гімназія №21 – це вже бренд», – зауважив у вітальному слові заступник Луцького міського голови Андрій Киця.

На святкування ювілею запросили нинішніх, а також колишніх працівників гімназії. Серед них, до слова, багатолітній директор школи №26 Дмитро Гнатюк, директор школи №23 Віктор Мартинюк, а також дружина екс-губернатора Волині Бориса Клімчука Світлана, яка також працювала тут вчителем.

Святковий концерт організували школярі та самі педагоги: співали, танцювали, а також обмінювалися спогадами, розглядаючи фільми та презентації із старими фотографіями.



Теги: свято, школи
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні