--> Гравці «Волиньбаскет» розповіли про готовність до чемпіонату | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Гравці «Волиньбаскет» розповіли про готовність до чемпіонату

0
-4
Гравці «Волиньбаскет» розповіли про готовність до чемпіонату
Перед стартовими виїзними матчами Суперліги Парі-Матч проти «Кременя» й «Політехніка» волинський клуб "Волиньбаскет" провів відкрите тренування.

Головний тренер і гравці команди розповіли про стан колективу та готовність до найсильнішого чемпіонату країни, - повідомляє прес-служба "Волиньбаскету".

"Комплектація триває й надалі, але вже сьогодні можна говорити про кістяк команди", – розповів головний тренер БК «Волиньбаскет» Дмитро Чайковський.

Тренер розповів, що сподівається на досвід та авторитет Віктора Герасимчука, який провів минулий сезон на пристойному рівні. Великі надії наставник покладає на Едуарда Федчука, Олега Рудакова, Івана Тимощука та молодих Петра Глушка, Іллю Бедлінського, Максима Дейну, Назара Кісільчука, Юрія Шкондю, Володимира Коцька. Також гарно увійшли в колектив доволі відомі новачки команди – Артем Чемякін та Сергій Алфьоров.

До слова, що Артем зі своїми 208 см зросту повинен закривати позицію центрового, а його націленість на боротьбу, яку він у минулому чемпіонаті демонстрував в «Миколаєві», мусить заряджати партнерів.

"Мені приємно повернутися на Західну Україну. Тут культура вболівання на надзвичайно високому рівні, глядач чудово обізнаний в тонкощах баскетболу. І хоча все перше коло доведеться грати на виїзді, переконаний у підтримці лучан. Коли ж настане пора домашніх ігор, сподіваюся на шостого гравця на трибунах", – зізнався новачок клубу Сергій Алфьоров.

Капітан команди Едуард Федчук зазначив, що атмосфера в колективі чудова, і попри відсутність передсезонних зборів всі гравці налаштовані показати найкращі свої якості вже безпосередньо в чемпіонаті.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні