ТОП-5 цитат із сесії Луцької міськради

1
7
ТОП-5 цитат із сесії Луцької міськради
Хто і що говорив під час 13-ї сесії Луцької міської ради?

28 вересня відбулася чергова сесія Луцької міської ради.

Обранці прийняли низку важливих рішень. Зокрема, затвердили зміни до бюджету, виділили кошти на оновлення фотостенду із загиблими в АТО, взяли в комунальну власність кілька гуртожитків, розглянули низку запитів, адресували звернення Генпрокурору і міністру внутрішніх справ... і вдруге змовчали з приводу рішення польського сейму про визнання Волинської трагедії геноцидом.

Пропонуємо ТОП-5 цитат із сесійної зали.

Павло Данильчук (фракція "Народний контроль"): "Проблема не в рості злочинності, а в тому, що нема реформи. Змінили вивіску? Замінили патрульну поліцію як структурний елемент поліції? Сьогодні в Києві уже говорять про підсумки реформування поліції. Які підсумки? Реформа почалася, але не завершилася! Не варто забувати, що є неприємний конфлікт між патрульними і старими поліцеськими. У майбутньому ми матимемо нехороші результати цього всього. Я вважаю, що треба змінювати акценти в апеляції до Авакова" (з приводу голосування за звернення до міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова щодо росту злочинності в Луцьку).




Микола Романюк (Луцький міський голова)
: "Там лишилося ще дев'ять аварійних дерев, які можуть упасти у будь-який момент. Але прибирати їх будуть ті депутати, які не дали ці дерева зрізати. Список в нас є" (щодо реконструкції вулиці Лесі Українки в Луцьку).




Сергій Григоренко (заступник Луцького міського голови): "Ми зараз приймаємо рішення за тим шкода підприємця чи не шкода. Фактично в ручному режимі. Цей варіант якраз запроваджує певні правила. Ми дивимося комплексно: чи є поруч ОСББ, чи є поруч супермаркет, тощо. Сьогодні підприємці на проспект Волі не потикаються, бо знають там вже схема затверджена" (щодо запровадження комплексних схем розміщення тимчасових споруд - кіосків- на вулицях міста).




Борис Смаль (фракція УКРОП): "А працівники міськвиконкому, які готують відповіді на депутатські звернення і запити, у разі їх невиконання відчувають якийсь дискомфорт? Ну, скажімо, у вигляді стягнень чи хоча б доган?" (про отримані відписки у відповідь на своє звернення).





Ігор Поліщук (фракція УКРОП): "Я попросив би не вішати ярлики. Наскільки мені відомо, Верховна рада вже прийняла відповідну постанову. Для чого виносити звернення повторно? Щоб поставити галочку перед київськими босами партійними?" (про звернення щодо засудження рішення польського сейму щодо волинської трагедії).
Теги: луцьк, сесія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як обирали ТОП цитати ? Критерій відбору...шановні журніласти-аналітики ...мм?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні