«Карпати» і «Волинь» судитиме луганчанин

0
-7
 «Карпати» і «Волинь» судитиме луганчанин
Гру «Карпат» і «Волині» у Луцьку розсудить луганчанин.

Комітет арбітрів Федерації футболу України призначив суддів на ігри 10-го туру чемпіонату країни серед клубів Ліги Парі-Матч сезону 2016/2017, - повідомляють на офіційній "Карпат" сторінці у Вконтакте.

Зокрема, поєдинок між луцькою «Волинню» та львівськими «Карпатами», який розпочнеться на полі стадіону «Авангард» у Луцьку в неділю, 2-го жовтня, о 14:00, обслуговуватиме бригада арбітрів на чолі з Олександром Головковим з Сєвєродонецька Луганської області.

Довідково:

Олександр Головков (зріст – 186 см, вага – 84 кг) народився 30-го жовтня 1974 року. Мешкає в місті Сєвєродонецьку Луганської області. Має вищу освіту – закінчив Луганський державний педагогічний університет.

Суддівством зайнявся у 2000 році. До 2002 року обслуговував матчі регіонального рівня. У 2002–2005 роках судив поєдинки Дитячо-юнацької футбольної ліги України та першість країни серед аматорів. У 2005–2010 – арбітр Другої ліги чемпіонату України, в 2010–2012 – арбітр Першої ліги, з 2013 року – арбітр Прем’єр-ліги.


У неділю асистентами Олександра Головкова на лінії працюватимуть Андрій Литвин (Київ) та Андрій Шамека (Маріуполь). Функції четвертого арбітра виконуватиме Ярослав Козик (Мукачеве, Закарпатська обл.). Спостерігач арбітражу – Євген Геренда (Калуш, Івано-Франківська обл.).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні