Воєнкома-дебошира, який у Луцьку розтрощив авто, чекає службова перевірка

0
-7
Воєнкома-дебошира, який у Луцьку розтрощив авто, чекає службова перевірка
У Волинському обласному військовому комісаріаті розповіли, що проведуть службову перевірку щодо нічного інциденту з воєнкомом-дебоширом.

Також там підтвердили інформацію про те, що чоловік дійсно працює комісаром Маневицько-Любешівського об’єднаного районного військового комісаріату, - йдеться у сюжеті ТСН.

Нагадаємо, пригода трапилась уночі понеділка, 26-го вересня: у Луцьку військовий комісар, підполковник Віктор Павлик на автомобілі врізався у машину таксі і втік з місця аварії.

У момент, коли прибулі на місце поліцейські оформляли протокол, чоловік кинувся тікати. Його наздогнали представники «Самооборони», які теж прибули на місце пригоди – і привели назад.

Від проходження тесту на алкоголь і на місці і в наркодиспансері чоловік відмовився, чим автоматично, згідно з законом, визнав себе п’яним.




Теги: дтп
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні