--> Авакову хочуть «наябедничати» на луцьку поліцію | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Авакову хочуть «наябедничати» на луцьку поліцію

2
2
Авакову хочуть «наябедничати» на луцьку поліцію
Депутати Луцької міської ради готують звернення до міністра внутрішніх справ Арсена Авакову щодо зростання криміногенної ситуації у місті.

Про це йшлося 27 вересня під час засідання регламентної комісії міськради, - повідомляє "Волинське Агентство Розслідувань".

Депутати презентували проект звернення до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова щодо ситуації у поліції.

У зверненні наводять інформацію озвучену на сесії. Мовляв, рівень злочинності у Луцьку становить 107,7 на 10 тисяч населення, коли за аналогічний період минулого року було 61,2.

До ЄРДР внесли на 41% справ більше. Переважна кількість злочинів кваліфіковані як середньої важкості та важкі. Розкриття ж становить 14,1% порівняно із 42, 2% у минулому році.

Автори вважають, що серед причин – невдала та непродумана переатестація, зменшення штату та мотивації для слідчих і оперів, відсутність можливості для заохочення, велике навантаження і відсутність матеріально-технічного забезпечення.

У зверненні просять міністра поспілкуватися з волинськими колегами, вивчити проблеми та вжити заходів щодо недопущення зростання криміногенної ситуації.

Депутати підтримали пропозицію одноголосно, тож далі її розглянуть на сесії міськради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Голова комісії з тягнибокерів, а більшість комісії з коломойських. І ті, іті риють під владу, вимагаючи дострокових виборів.
Відповісти
Гучне бла-бла бла! А до себе звернутися слабою . Чому не робиться профілактика злочинів. Чому не ставиться питання про зміну КПК України. Адже через цей закон взагалі поліція безрука. Тому що згідно цього Закону балом правлить не поліція, а прокурори. А слідчі в їх руках це не більше як "Яшки писарі". Адже жодна справа без дозволу прокурора не рухне з місця. То при чому тут Аваков та його нещасна поліція?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні