--> «Не може бути приміщення обласної ради прохідним двором», - Володимир Гунчик | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Не може бути приміщення обласної ради прохідним двором», - Володимир Гунчик

3
-5
«Не може бути приміщення обласної ради прохідним двором», - Володимир Гунчик
Голова Волинської облдержадміністрації вважає, що в обласній раді немає тиску однієї політичної сили, натомість є паритет думок.

Відтак, він переконаний, що усі політичні сили повинні спільно ухвалити зважене рішення щодо допуску відвідувачів на сесії Волиньради.

Про це Володимир Гунчик заявив в інтерв’ю Волинському інформаційному порталу.

«Чим сьогодні сильна нинішня обласна рада – ми почали вибудовувати паритет відносин. І останні рішення, які приймали на сесії, говорять, що так званої більшості або тиску однієї політичної сили в обласній раді вже немає. Усі зрозуміли, що конфронтація нічого доброго не дає. І останні сесії показали, що завдяки перемовинам можна знайти компроміс», - наголосив посадовець.

З його слів, спільно депутати повинні знайти й рішення щодо допуску відвідувачів на сесію обласної ради.

«Не може бути приміщення обласної ради і обласної державної адміністрації прохідним двором. Ви бачите, що робиться в суспільстві: там гранату підірвали, там те, там се. Завтра хвора людина може зайти в приміщення і наробити біди серед людей, які не заслуговують цього. Але це не означає, що ми повинні сесійну залу закрити і там у своєму вулику обговорювати питання», - підкреслив голова ОДА.

Він зауважив, що депутатам потрібно активно попрацювати над регламентом обласної ради, процедурою підготовки і проведення сесії обласної ради, а напрацювання винести на обговорення громадськості.

«Я маю посвідчення голови адміністрації. Але, на жаль, не можу зайти в сесійну залу Верховної Ради. Є ложа для гостей, вона розрахована на певну кількість людей. І я повинен за відповідний період часу записатися в апараті Верховної Ради, отримати допуск і можу тільки в ложі гостей бачити, як працює Рада. А чим сьогодні будь-який заклад відрізняється від Верховної Ради, обласної ради, якщо ми говоримо про дотримання порядку і відповідальності?», - резюмував Гунчик.

Нагадаємо, депутат Володимир Кучер зареєстрував проект рішення, який може суттєво обмежити доступ громадян на сесії головного представницького органу області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому місцеві депутати прирівнюють себе до народних депутатів. Місцеві ради не ВР,яка закони приймає. Місцева рада росподіляє кошти по області чи селу. Параноя або комплекс неповноцінності. Навіть Клімчук не робив з облради режимний обєкт
Відповісти
Навіть у бурхливі часи Революції гідності, а перед тим - за часів правління регіоналів виборці могли зайти до сесійної зали, щоб звернутися безпосередньо до керівників та представників влади. А що тепер за небезпека з'явилася на Волині для її очільників? Може, просто вони відгороджуються від простих людей, не хочуть ні чути їх, ні бачити?
Відповісти
Ми згідні!!! Закривайтесь на ключ всередині, а ми зверху будівлю заллєм бетоном
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні