«С@ки, як ви з цим живете???» - волинський волонтер про вбивство поліцейського у Дніпрі

0
2
«С@ки, як ви з цим живете???» - волинський волонтер про вбивство поліцейського у Дніпрі
Високопосадовців МВС, суддів та усіх байдужих волинський адвокат і волонтер Василь Нагорний назвав співучасниками вбивства поліцейського у Дніпрі.

Про це Нагорний пише у блогах на «Волинь24».

Як відомо у Дніпрі приблизно о 9:40 ранку поблизу автовокзалу наряд патрульної поліції зупинив автомобіль за порушення правил дорожнього руху. Водій вчинив опір працівникам поліції, застрелив одного поліцейського та поранив іншого. Після чого втік на своєму авто.

Пізніше радник глави МВС Антон Геращенко повідомив, що підозрюваний у вбивстві дніпровського патрульного - Пугачов Олександр Андрійович, який перебував у розшуку за інші тяжкі злочини.



«Ви теж вважаєте, що лише Пугачов винен у вбивстві поліцейських?», - пише Нагорний у блозі.

«Співучасниками є авакови, каноїдзи, геращенки, які пріорітетом поставили сервіс поліції, та які поспіхом намагались освоїти кошти фінансових донорів» - додає Нагорний.

«Вони через Фейсбук радять Пугачову самому прийти. Цинічніше не буває. Він ото вбив людей і сидить в Фейсбуці читає, як ви піаритесь на смерті. Ви б краще заявили, що за три години самі знайдете та вимагатимете довічний строк», - каже волонтер.

«Хоча довічний строк - це не факт. Бо об поліцейських судді ноги витирають. А ви мовчки соплі ковтаєте», - йдеться у блзі Нагорного.

«Співучасниками є і судді, які негласно оголосили їх ворогами своєї системи… Співучасниками є всі байдужі, які зараз під ніками типу "Знаючий" обсмоктують цю подію, в коментах до публікацій... С@ки, як ви з цим живете???» - пише Василь Нагорний.
Теги: поліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні